• Diverse nabehandlingen

 • AFWERKING GELNAGELS
  De gelnagel kan op verschillende manieren afgewerkt worden. Bij iedere mogelijkheid wordt er altijd een topgel aangebracht voor een mooi glanzend eindresultaat.

  Naturel
  Bij een natural look blijft de gelnagel doorzichtig blank of wordt de gelnagel met een licht 'goedje' afgewerkt.

  French Manicure
  Bij een French Manicure look wordt de top van de gelnagel met een witte Color Gel afgewerkt. De kleur van de gel op het nagelbed kan blank gehouden worden, of er wordt met een speciale Extension Gel gewerkt om het nagelbed een diepere kleur te geven. Ook wordt met de Extension Gel vlekjes of verkleuringen op het nagelbed weggewerkt en kan er optisch een nagelbedverlenging worden gemaakt.

  Color Gel
  De gelnagel kan ook afgewerkt worden met een Color Gel. Dit is een extra laagje gel die meteen hard is na de behandeling en niet meer kan beschadigen. Hiervoor heeft Amazing Nails een ruime keuze uit meer dan 250 kleuren.

  Lakken
  Wanneer de gelnagel naturel wordt afgewerkt, kan de gelnagel altijd gelakt worden met een nagellak. De nagellak zal ook langer blijven zitten dan op een natuurlijk nagel. Nagellak kan ook zonder probleem worden verwijderd met het liefst een zachte remover.