• Nabehandeling

  Wanneer de gelnagel uitgroeit, gaat de nagel er minder mooi uitzien omdat er een uitgroei zichtbaar is. Om de gelnagels er netjes uit te laten zien, is het wel van belang dat de klant tijdig naar de nagelstyliste gaat om een nabehandeling te laten uitvoeren.

  Hoeveel tijd er tussen een behandeling en nabehandeling moet zitten is afhankelijk van de groeisnelheid van de natuurlijke nagel en hoe de klant met de nagels omgaat.

 • BESCHADIGING DOOR GELNAGELS

  Veel mensen willen geen gelnagel omdat men denkt dat het schadelijk is voor de natuurlijke nagel. Dit is niet het geval. Wel moet de gelnagel vakkundig aangebracht worden en/of verwijderd worden.

  Wanneer een nagelstyliste netjes en professioneel werkt, zal de natuurlijke nagel niet beschadigen en zal er ook geen 'schimmel' ontstaan.

 • LEES MEER OVER NABEHANDELINGEN

  AFWERKING GELNAGELS
  De gelnagel kan op verschillende manieren afgewerkt worden. Bij iedere mogelijkheid wordt er altijd een topgel aangebracht voor een mooi glanzend eindresultaat.

  Naturel
  Bij een natural look blijft de gelnagel doorzichtig blank of wordt de gelnagel met een licht 'goedje' afgewerkt......................lees meer klik hier